Πώληση Γκαρσονιέρα, famagusta, Famagusta, Κύπρος, Gulsaren street

Πώληση - Cod. 27498

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 6

Μέσω Parkis ένα νέο επίπεδο της επιλογής αναβάθμισης πρότυπο ζωής σας να ζήσουν μαζί με την πόλη και τη θάλασσα. Η κατοικία βρίσκεται 200 ​​μέτρα από τη Μεσόγειο Θάλασσα, όλο το κτίριο έχει μια Front Sea, κατοικία αποτελείται από 1 + 1, 2 + 1 και 3 + 1 διαμερίσματα, στο υπόγειο υπάρχουν κολύμπι δημοσκόπηση 12 μήνες το χρόνο, γυμναστήριο, γυμναστήριο, σπα, σάουνα, χαμάμ, playgrond για chldren. Είναι ένα ιδανικό μέρος όχι μόνο για διακοπές, αλλά για να ζει, επένδυση στο μέλλον σας, λόγω της θέσης του, μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και την ίδια στιγμή να είναι 5 λεπτά από το δημοφιλές κέντρο της πόλης.
Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα σε όλους τους ορόφους!
Μόνο η εταιρεία NorthernLand κατασκευής σας προσφέρει ένα 3 ημέρες ταξιδιού επιθεώρησης για να επισκεφθείτε Έργα μας Ακίνητα τα οποία είναι μοναδικά σε Κύπρος σύμφωνα με την ποιότητα και το σχεδιασμό του. Και εγγυόμαστε να σας παρουσιάσει μια αποζημιώσει τις δαπάνες σας τη στιγμή που θα αγοράσετε ένα ακίνητο από εμάς!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB