Πώληση Βίλα, Perivolia, Larnaca, Κύπρος, Archiepiskopou Makariou III, Perivolia, Larnaka, Cyprus

Πώληση - Cod. 25870

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 743 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2

Φάρος Sea Residence είναι μια αποκλειστική συλλογή από παραθαλάσσιες βίλες Αυτή είναι μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα με μόνο 16 βίλες που διατίθενται για ιδιωτική ιδιοκτησία.
Η ανάπτυξη βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κύπρος, βολική τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο? 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Λάρνακας, που προσφέρει ψυχαγωγία και τις εμπορικές περιοχές.
Αυτές οι όμορφες βίλες επαίρεται ένα υποδειγματικό φινίρισμα και παρουσιάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα και βρίσκεται σε μια ιδιωτική τοποθεσία διατήρηση ενός ειρηνικού και αρκετά ατμόσφαιρα.
Ένα ευέλικτο καταλύματα που προσφέρουν μια πληθώρα ψυχαγωγικών χώρο υψηλών προδιαγραφών.
Οι βίλες είναι μεγάλες θέσεις 4 και 5 υπνοδωματίων σπίτια της οικογένειας, προσφέροντας επεκτατική χώρους των 700τμ και 1200τμ. Κάθε βίλα είναι πολύ ευρύχωρο και καλά που ορίζονται για την προσωπική διαβίωση και την ψυχαγωγία, αλλά ίσως το καλύτερο πράγμα είναι μεγάλο διαμορφωμένους κήπους και μαγευτική ιδιωτική πισίνα η οποία σας επιτρέπει να απολαύσετε υπαίθριες δραστηριότητες στο σύνολο της ιδιωτικής ζωής.
Οι βίλες είναι χτισμένες σε ιδιωτικά οικόπεδα, που κυμαίνονται μεταξύ 1,500m² και 2,000m², εξασφαλίζοντας απόλυτη ιδιωτικότητα.
Μια σπάνια ευκαιρία για να εξασφαλίσει μερικά από τα Λάρνακας υπόλοιπα πρωταρχική ακίνητη περιουσία σε μια ιδιωτική ανάπτυξης βρίσκεται στα Περβόλια.
Οι βίλες Φάρος Sea Residence είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί με το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB