Πώληση Γκαρσονιέρα, Protaras, Paralimini, Κύπρος, Evagorou 35

Πώληση - Cod. 26052

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

ΧΑΡΑ ΚΥΠΡΙΑ - συγκρότημα κατοικιών στο Παραλίμνι, με μακρινή θέα στη θάλασσα, περίπου 1 χιλιόμετρο. από το κέντρο της πόλης του Παραλιμνίου, 200 μ από το σούπερ μάρκετ, στην κατοικημένη περιοχή. Είναι 5 χιλιόμετρα από Πρωταρά και 7 χιλιόμετρα από την Αγία Νάπα.
Συγκρότημα με κοινόχρηστη πισίνα στο κέντρο της περιοχής, με παιδική χαρά.
Χτισμένο το 2013, τα διαμερίσματα είναι έτοιμα και έχουν τον τίτλο (πιστοποιητικό ιδιοκτησίας, έτοιμο για μεταφορά προς τον ιδιοκτήτη).
Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο των δόσεων για 6 χρόνια στο 6% επί του οφειλόμενου υπολοίπου.
Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και διαθέτουν μεγάλες βεράντες. Σε αυτό το διαμέρισμα βεράντα - 35 τ.μ.
Δάπεδα - παρκέ και πλακάκια, εντοιχισμένες ντουλάπες μοριοσανίδες, γρανίτη πάγκο κουζίνας, διπλά τζάμια, boiler, ηλιακό πάνελ για θέρμανση και ύδρευση. Κουζίνα με εστίες και απορροφητήρα. Οι τοίχοι και τα καταστήματα για την ηλεκτρική ενέργεια, τηλέφωνο και τηλεόραση. Μετακινήστε τον θέρμανση και κλιματισμό.
Κάθε διαμέρισμα διαθέτει διαθέσιμο χώρο στο σκεπαστό γκαράζ και τη δική αποθήκη στο ισόγειο. Η είσοδος στο συγκρότημα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, καλά φωτισμένο και πλαισιώνεται από καταπράσινα δέντρα. Σύγχρονη ασανσέρ και έξοδο από μάρμαρο έκτακτης ανάγκης σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.
Το κόστος περιγράφεται 2komnatnoy (1 υπνοδωμάτιο) διαμερίσματα προστίθεται 5% ΦΠΑ, χωρίς φόρο για τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας σε μια δεδομένη χρονική περίοδο, διαμερίσματα Κύπρος, υπόκεινται σε ΦΠΑ, συμπεριλαμβανομένων του μειωμένου συντελεστή 5% επί της μεταβίβασης δικαιωμάτων δεν απαλλάσσονται.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB