Πώληση Δυάρι, famagusta, Famagusta, Κύπρος, Famagusta City Center

Πώληση - Cod. 36759

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 65 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 5

Η καλύτερη επενδυτική προσφορά από τη Βόρεια Κύπρο. Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάσαμε το νέο μας έργο "SAKARYA 2 APT" που βρίσκεται στην καρδιά της Αμμοχώστου. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές για τους αλλοδαπούς πελάτες μας να πάρει το εισόδημα από ενοίκια το οποίο είναι app. % 7 ετησίως. Η Αμμόχωστος είναι μια από τις καλύτερες πόλεις της Βόρειας Κύπρου με τεράστιες δυνατότητες του εκπαιδευτικού τουρισμού. Μέχρι τώρα υπάρχουν τέσσερα πανεπιστήμια στο κέντρο της πόλης. Επιπλέον, η Αμμόχωστος έχει τις καλύτερες παραλίες στην Κύπρο στην ανατολική ακτή. Αν ψάχνετε για μια επένδυση ή ένα σπίτι διακοπών είναι η καλύτερη επιλογή .. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για λεπτομέρειες).
Το SAKARY 2 θα παραδοθεί στους αγοραστές τον Δεκέμβριο του 2019. Τώρα προσφέρουμε σχέδιο μακροπρόθεσμων πληρωμών μέχρι την παράδοση χωρίς ενδιαφέρον.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB