Πώληση Μονοκατοικία, Paphos, Paphos, Κύπρος, Peya

Πώληση - Cod. 34012

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 215 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Μια πραγματικά αποκλειστική ανάπτυξη, που βρίσκεται στους λόφους του χωριού Πέγεια, το οίκημα Stasis Estates οκτώ βίλες "Peyia Panorama Villas" απολαμβάνει εκπληκτική θέα στη θάλασσα που εκτείνεται σε όλη την περιοχή της Πάφου. Η ζωντανή πλατεία του χωριού απέχει μόνο λίγες βόλτες και ο κόλπος των Κοραλλίων, η καλύτερη παραλία στο νησί, είναι μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο, με την πόλη Πάφος να είναι μόλις δεκαπέντε. Αξιοποιώντας ένα βολικό υψόμετρο, προσθέσαμε έξυπνα ένα επιπλέον χαμηλότερο έδαφος "Granny flat" που αποτελείται από δύο έως τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και καθιστικό. Απολαμβάνοντας την ίδια ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, αυτό το κατώτερο επίπεδο "Granny Flat" μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο διαμέρισμα από μια ξεχωριστή είσοδο και από μια εσωτερική σκάλα ως τμήμα της βίλας.
Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού αυτών των βιλών έχουν τροποποιηθεί στην τελειότητα. Αυτές οι όμορφες βίλες δεν παραβλέπουν η μία την άλλη και έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε το φυσικό ηλιακό φως να ρέει μέσα τους από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Τα τελειώματα υψηλής ποιότητας έχουν δημιουργηθεί με γούστο σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των βιλών. Ο συνδυασμός της επιθυμητής θέσης, των μαγευτικών απόψεων και των ανώτερων υλικών και τελειωμάτων καθιστούν την Peyia Panorama τη σωστή επιλογή για τον απαιτητικό πελάτη.
Χαρακτηριστικά
Μονοκατοικίες
Θεαματική θέα στη θάλασσα
Μεγάλοι χώροι
4-6 υπνοδωμάτια
Πουλιά με θέα στην Πάφο
Ιδιωτικές πισίνες
Ιδιωτικά πάρκινγκ
2-3 μπάνια, με ιδιωτικό μπάνιο

Αυτοτελές "Granny Flat"
Ιδιωτικοί διαμορφωμένοι κήποι
Κουζίνες γρανίτη
Διπλά τζάμια
Παροχή κλιματισμού
Παροχή θέρμανσης
Σύστημα πίεσης νερού
Δορυφορική παροχή
Τζάκι

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB