Πώληση Γκαρσονιέρα, ISKELE, Larnaca, Κύπρος, .

Πώληση - Cod. 42918

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

ID:BB-3

Το συγκρότημα İskele προσφέρει μια ποικιλία εγκαταστάσεων, όπως ξενοδοχείο και εμπορικό κέντρο. Βρίσκεται 1,5 km από την παραλία και τη θάλασσα, 6,5 km από το κέντρο του İskele, 7,5 km από το Πανεπιστήμιο της Εγγύς Ανατολής και το νοσοκομείο, 8 km από την αρχαία πόλη της Σαλαμίνας, 9 km από τη Μονή του Αγίου Βαρνάβα, 15 χλμ από το λιμάνι της Gazimağusa, 17,5 km από Gazimağusa, 50 km από το αεροδρόμιο Ercan, 52,5 km από τη μαρίνα Karpaz Gate και 66,5 km από το αεροδρόμιο Λάρνακας.




Αυτό το πολυτελές συγκρότημα αποτελείται από 10 τετράγωνα, ένα ξενοδοχείο 80 δωματίων και 800 διαμερίσματα που εκτείνονται σε 34.788 m² συνολικής επιφάνειας. Κάθε μπλοκ έχει δύο ανελκυστήρες. Προσφέρει διάφορα μοντέλα ιδιοκτησίας και περιβάλλεται από ένα κανάλι νερού μήκους 400 μέτρων που μπορεί να πλοηγηθεί από μια γόνδολα. Υπάρχει ρεσεψιόν, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, υδάτινο πάρκο, κέντρο σπα, σάουνα, χαμάμ, αίθουσες μασάζ, 5 εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες, ψησταριά, μπαρ στη βεράντα, ειδικοί χώροι για παιδιά, αμφιθέατρο, γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ , εσωτερικές και εξωτερικές θέσεις στάθμευσης.

Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με VRF (κλιματισμό) και δορυφορική τηλεόραση. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ανοιχτή κουζίνα και μπαλκόνι 6 έως 12 m², ανάλογα με το μοντέλο του διαμερίσματος. Ορισμένα 2+1 ακίνητα έχουν το δικό τους μπάνιο. Στις τιμές περιλαμβάνονται κεραμικά δάπεδα, ντουλάπια κουζίνας και μπάνιου, καμπίνες ντους και ντουλάπες στα υπνοδωμάτια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB