Πώληση Βίλα, Limassol, Limassol, Κύπρος, Agios Andreou Street

Πώληση - Cod. 35665

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Το ακίνητο, που χτίστηκε το έτος 1905, είναι το μοναδικό μνημείο της αρχιτεκτονικής και του διατηρητέου κτιρίου που απαριθμεί η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το σχήμα της κατασκευής είναι σύμφωνο με την αρχαία ελληνοκυπριακή αρχιτεκτονική, για την οποία χρησιμοποιήθηκαν μόνο πέτρινα και φυσικά υλικά τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά. Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2009 και το 2012 (εσωτερικό και πρόσοψη) σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.
Το προσφερόμενο προς πώληση ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της παραθαλάσσιας πόλης της Λεμεσού, στον πρώτο δρόμο παράλληλο προς το μεσόγειο, σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου - Κύπρος. Το ακίνητο καλύπτει έκταση 320 τ.μ. με: 9 δωμάτια (συμπεριλαμβανομένης της αίθουσας υποδοχής), 2 μπάνια, 2 ευρύχωρα μπαλκόνια, κουζίνα και ευρύχωρη σκάλα από την κεντρική είσοδο του ισόγειου ορόφου (περίπου 20m2) που σας οδηγεί στον επάνω όροφο. Υπάρχουν επίσης μικρές σκάλες, για την είσοδο ιδιοκτησίας από πίσω, όπου βρίσκεται κοντά χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα.
Το ύψος των οροφών των ακινήτων είναι 4 μέτρα, οι τοίχοι από φυσική πέτρα είναι περίπου. Πάχους 0,5 μ. Και όλα τα δωμάτια διαθέτουν μαζικές θύρες διπλής ταλάντωσης από φυσική ξυλεία. Τα δάπεδα καλύπτονται από τεράστια ξύλινα σανίδες παρκέ και αναπαλαιωμένα πέτρινα πλακάκια βρίσκονται σε μια τεράστια αίθουσα υποδοχής, που παρέμεινε εκεί από την κατασκευή του ακινήτου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν Internet, τηλέφωνο, συνδέσεις ψηφιακής τηλεόρασης και κλιματισμό.
Κυπριακή άδεια παραμονής / υπηκοότητα διαθέσιμη με την αγορά ακινήτων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB