Πώληση Δυάρι, Germasogeia, Limassol, Κύπρος, 4045 Germasogia, Limassol, Cyprus

Πώληση - Cod. 40360

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 116 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

Πλεονεκτήματα του συγκροτήματος: Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, πισίνα, μπαρ δίπλα στην πισίνα, σάουνα, χώρος μπάρμπεκιου, γυμναστήριο.
Το Anesis είναι ένα σύγχρονο ευρύχωρο συγκρότημα κατοικιών, το οποίο δίνει την ευκαιρία να βρεθεί στο προσκήνιο, αλλά ταυτόχρονα να μείνει σε απομόνωση. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, εισήχθησαν οι πιο προηγμένες ιδέες του οργανισμού ιδιωτικής στέγασης που βασίζονται στην «αρχή του έξυπνου σπιτιού» σε συνδυασμό με στοιχεία άνεσης που μπορεί κανείς να βρει σε πολυτελή ξενοδοχεία. Το εκρηκτικό και κομψό περιβάλλον του συγκροτήματος κατοικιών, καθώς και η καλή του τοποθεσία, καθιστούν το Anesis ένα μοναδικό βολικό μέρος για διαβίωση. Περισσότερο από ένα οικιστικό συγκρότημα Anesis σχεδιάστηκε ως ένα γαλήνιο και ήσυχο μέρος. Η αρχιτεκτονική ιδέα του συγκροτήματος αναπτύχθηκε από έναν κορυφαίο κυπριακό κατασκευαστή ακινήτων και ταιριάζει απόλυτα στα αστικά τοπία της Λεμεσού λόγω ενός ισορροπημένου συνδυασμού κομψότητας, άνεσης και μοντέρνου σχεδιασμού. Το εσωτερικό του Anesis είναι τόσο κομψό και μοντέρνο όσο το εξωτερικό του: η ατμόσφαιρα κύρους, που νιώθετε όταν μπαίνετε στο συγκρότημα, βρίσκεται στο αποκορύφωμά του μέσα σε κάθε διαμέρισμα. Ο σχεδιασμός του συγκροτήματος βασίστηκε σε τρεις βασικούς πόλους: ασφάλεια, άνεση και άνεση. Το Anesis βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε ένα προσεκτικά επιλεγμένο, ήσυχο και ασφαλές μέρος του ηλιόλουστου Limasol, στην περιοχή της Γερμασόγειας. Το συγκρότημα κατοικιών απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη θάλασσα, τα κύρια εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, εκπαιδευτικά κέντρα και κοντά στον αυτοκινητόδρομο trans-island.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB